Al X-lea Congres al Societatii Romane de Reabilitare Orala (SRRO) – „Actualitati in utilizarea tehnicilor moderne din praxis in medicina dentara”

Asociatia Societatea Romana de Reabilitare Orala are deosebita onoare de a va invita, în perioada 20-22 Octombrie 2016 la al X-lea Congres al Societatii Romane de Reabilitare Orala (SRRO).

Tema simpozionului „Actualitati in utilizarea tehnicilor moderne din praxis in medicina dentara”, reuneste conferinte sustinute de nume de marca ale medicinei dentare nationale si internationale cu cele mai noi cuceriri și tehnologii avangardiste ale medicinei dentare .

În cadrul acestui simpozion se vor desfășura: conferinte,cursuri, work-shop-uri, hands-on-uri, comunicări orale si postere.

Vă aşteptăm cu drag, in Bucuresti la Hotel Ramada Plaza, la un eveniment ştiinţific de calitate, în care veți avea acces la tehnici de vârf precum și la oportunitatea discuţiilor deschise cu specialişti de elită din domeniul științelor medicale din țară și din străinăte.

Va invitam sa ne transmiteti titlurile lucrarilor pana pe 10 Octombrie 2016, urmand ca abstractele si lucrarile in extenso (in engleza), sa fie trimise pana la data de 15.10.2016, pe adresa de mail congresasrro@gmail.com.interviu Norina Consuela Forna 1

Lucrarile in extenso acceptate de catre Comitetul Stiintific vor fi publicate in revista „Romanian Journal of Oral Reahbilitation” care este acreditata CNCSIS B+ si este indexata in bazele de date internationale EBSCO si Copernicus.
Evenimentul este creditat cu 24 credite EMC

 

Presedinte Congres

Prof.Univ.Dr. Norina Forna

SITE OFICIAL CONGRES

 

 

 

creditatafis creditafisfata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *